Сильные молитвы на Рождество Христово (на удачу, на деньги и богатство, на замужество, за здравие)

Молитва на Рождество Христово 7 января имеет очистительное, умиротворяющее воздействие на душу человека. Когда молитва произносится не механически, а осознанно, с глубоким пониманием и прониканием в смысл слов, тогда они настоящие и становятся «живой» водой.

Молитва на удачу, счастье и благополучие

«Отец Небесный, спаситель наш. Услышь раба своего (ваше имя). Молю Тебя, Господи, укрепи мою веру и освети мой жизненный путь. Научи идти за Тобой и исполнять Твою волю. Помоги обрести покой в душе. Прошу за себя и людей на земле: благость Твоя да сойдет на нас. Счастье и покой будут в нашей жизни. Твоими молитвами пусть наполняются души наши. Аминь»

Молитва на деньги и богатство

«Господи Иисусе Христе, Спаситель наш, изволивый спасения нашего ради на земли во плоти явитися и от Безневестныя и Пречистыя Девы Марии неизреченно родитися! Благодарим Тя, яко сподобил еси нас, подвигом поста предочистившихся, достигнути великаго праздника Твоего Рождества и в радости духовной со ангелами воспевати Тя, с пастырями славословити, с волхвами поклонятися. Благодарим Тя, яко по великому милосердию Твоему и безмерному снисхождению к немощем нашим, утешаеши нас ныне не точию изобильною пищею духовною, но и трапезою праздничной. Темже молим Тя, отверзающаго щедрую руку Твою, исполняющего все живущее благ Твоих, дающаго всем пищу, соответствующую времени и правилам церковным, благослови праздничныя снеди, верным людем Твоим уготованныя, наипаче сия, от нихже повинующеся Уставу Церкви Твоея, в мимошедшии дни поста воздерживались рабы Твои, да будут оне вкушающим их со благодарением во здравие, в подкрепление сил телесных, в веселие и радость. Да вси мы, всякое довольство имуще, изобиловати будем и в дела благая, и от полноты благодарнаго сердца славити Тя, питающаго и утешающаго нас, купно же и Безначальнаго Твоего Отца и Пресвятаго Духа во веки веков. Аминь».

Молитва на замужество

«Пресвятая Богородица, Царица Небес. Услышь меня. Взываю к Тебе и молю о защите, раба грешного (ваше имя). Мое сердце для любви открыто, да не приходит она ко мне. Пусто в душе моей. Даруй мне настоящую искреннюю праведную любовь. Покажи избранного моего, который мне дан свыше. Пусть наши судьбы в одну переплетутся и при поддержке твоей жизнь наша будет праведной. Аминь»

Молитва о здравии

«Владыко, Вседержителю, святый Царю, наказуяй и не умерщвляяй, утверждаяй низпадающия и возводяй низверженные, телесныя человеков скорби исправляяй, молимся Тебе, Боже наш, раба Твоего (имя рек) немоществующа посети милостию Твоею, прости ему всякое согрешение вольное и невольное. Ей, Господи, врачебную Твою силу с небесе низпосли, прикоснися телеси, угаси огневицу, укроти страсть и всякую немощь таящуюся, буди врач раба Твоего (имя рек), воздвигни его от одра болезненнаго и от ложа озлобления цела и всесовершенна, даруй его Церкви Твоей благоугождающа и творяща волю Твою. Твое бо есть, еже миловати и спасати ны, Боже наш, и Тебе славу возсылаем, Отцу и Сыну и Святому Духу, ныне и присно и во веки веков. Аминь.»

Источник: NaMenu.ru

Фото взяты из открытых источников.

Комментирование закрыто.